Facebook Like

te gaan voor de Splash!

Welcome
Splash 2014 - Een spetterende dag

Gisteren hebben ongeveer 800 leden van Scouting Regio Haarlem een sportieve prestatie geleverd tijdens de 22e Splash.

Er is deze editie ruim 111.508 meter gezwommen door de teams.

De uitslagen zijn te downloaden via deze website onder het kopje 'downloads'. De directe links zijn:

Uitslagen SPLASH 2014
Winnaarsoverzicht

Zoals ieder jaar zijn er ook dit jaar weer wat items blijven liggen in de kleedkamers en rond het zwembad
Hieronder zie je een lijst met wat er gevonden is. Neem contact op met de Splash organisatie via het contactformulier of met de regio om je spullen op te halen.

Wat er uiteindelijk niet opgehaalt is zal worden geschonken aan goede doelen!

Gevonden voorwerpen

Splash 2014

SPLASH!

HET ZWEMSPEKTAKEL VAN SCOUTING HAARLEM EN OMGEVING
zaterdag 22 maart 2014
in het Boerhaavebad in Schalkwijk

De SPLASH! is het zwemspektakel dat vanuit Scouting Regio Haarlem door het vaste Splashteam wordt georganiseerd voor alle leden van Scouting Regio Haarlem en Omgeving.

Het beverspetterfestijn is een leuk postenspel met spelletjes in een leuk thema zowel in, op als rondom het recreatiebad van het Boerhaavebad. Het beverspetterfestijn wordt in de ochtend gehouden van 9.00 tot 11.00 uur.

De SPLASH! is verdeeld in 5 leeftijdscategorieën: 7 t/m9 jaar, 10 t/m12 jaar, 13 t/m15 jaar, 16t/m18 jaar en de 17+ leidingteams. Een team bestaat uit 6 personen en zwemt in estafettevorm in twee keer tien minuten zoveel mogelijk meters bij elkaar. Er is per leeftijdscategorie een bronzen, zilveren of gouden medaille te verdienen en de winnende ploeg krijgt bovendien de wisselbeker,
“de Boerhaavetrofee”.

De kosten voor de SPLASH! is per team € 24,00 en voor de Bevers € 4,00 per kind. Voor groepen van buiten de regio zijn de kosten € 26,00 per team  en € 4,50 per bever.

Zonder medewerkers geen SPLASH!. Wil je de SPLASH! van dichtbij meebeleven, geef je dan op als medewerker. Ook zoeken we nog mensen (leiding, stamlid, bestuurder) die de organisatie willen komen versterken.

Ook dit jaar vraagt de SPLASH! alle groepen in de leeftijdscategorie waarin de groep meedoet telkens een teller aan te leveren. Dit hoeft geen leiding te zijn, ook een van de ouders/stamlid of bestuur is van harte welkom.

We willen graag voldoen aan de vraag om het recreatie bad langer open te houden. Ook dit zal alleen lukken met voldoende medewerkers. Vraag binnen je groep wie er mee wil helpen dit te realiseren.

Vanaf 1 januari 2014 kan je via de site http://splash.scoutinghaarlem.nl jouw groep ingeschreven worden door aanmelding van de contactpersoon. Vervolgens kunnen de teams en bevers voor dit jaar worden ingeschreven. Voor de Bever Spetterfestijn kan eventueel een apart contactpersoon opgegeven worden. Het opgeven van de teams kan tot uiterlijk zondag 2 maart 18.00. Hierna zal het wedstrijdschema gemaakt worden en worden ook de precieze tijden bekend gemaakt waarop de teams zullen zwemmen.

Voorkom teleurstelling en schrijf op tijd in!

Mocht je nog vragen hebben, mail of bel ons dan.

Groet,
Het Splash team!

22e Splash 2014

Op 22 maart 2014 zal de 22e editie van de Splash! gezwommen worden.

• De definitieve inschrijving zal open gaan vanaf 1 Januari 2014. Wel kan je je contactpersoon alvast   opgeven. Deze ontvangt dan de nodige informatie.
  • We zoeken een nieuwe wedstrijdleiding. Niels Bloem die afgelopen jaren deze taak op zich had genomen heeft vorig jaar tijdens de Splash afscheid genomen.
  • Voor het team Bad&Orde zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. We kunnen het recreatiebad alleen open houden wanneer er genoeg medewerkers zijn. Dus meld je aan!

Meer informatie zal spoedig volgen!

Het Splash!team

Sponsors Gezocht!
!!Sponsors gezocht!!

Omdat de kosten voor de organisatie van de Splash ieder jaar weer stijgen en we de activiteit zo betaalbaar mogelijk willen houden voor de deelnemende groepen en haar leden, zijn we altijd op zoek naar sponsors. Heb je zelf een bedrijf of ben je werkzaam bij een bedrijf die De Splash wil sponsoren door middel van een link op de site, een vlag in het zwembad of misschien een advertentie in het programma boekje.

Vraag dan naar de mogelijkheden bij de organisatie.