Facebook Like

HET ZWEMSPEKTAKEL VAN SCOUTING HAARLEM EN OMGEVING
zaterdag 5 november 2016
in het Boerhaavebad in Schalkwijk

De SPLASH! is het zwemspektakel dat vanuit Scouting Regio Haarlem door het vaste Splashteam wordt georganiseerd voor alle leden van Scouting Regio Haarlem en Omgeving en andere geïnteresseerde groepen uit de omgeving.

Het beverspetterfestijn is een leuk postenspel met spelletjes in een leuk thema zowel in, op als rondom het recreatiebad van het Boerhaavebad. Het beverspetterfestijn wordt in de ochtend gehouden van 9.00 tot 11.00 uur.

De SPLASH! is verdeeld in 5 leeftijdscategorieën: 7 t/m9 jaar, 10 t/m12 jaar, 13 t/m15 jaar, 16t/m18 jaar en de 17+ leidingteams. Een team bestaat uit 6 personen en zwemt in estafettevorm in twee keer tien minuten zoveel mogelijk meters bij elkaar. Er is per leeftijdscategorie een bronzen, zilveren of gouden medaille te verdienen en de winnende ploeg krijgt bovendien de wisselbeker,
“de Boerhaavetrofee”.

De kosten voor de SPLASH! is per team € 25,00 en voor de Bevers € 4,00 per kind. Voor groepen van buiten de regio zijn de kosten € 26,00 per team  en € 4,50 per bever.

Zonder medewerkers geen SPLASH!. Wil je de SPLASH! van dichtbij meebeleven, geef je dan op als medewerker. Ook zoeken we nog mensen (leiding, stamlid, bestuurder) die de organisatie willen komen versterken.

Ook dit jaar vraagt de SPLASH! alle groepen in de leeftijdscategorie waarin de groep meedoet telkens een teller aan te leveren. Dit hoeft geen leiding te zijn, ook een van de ouders/stamlid of bestuur is van harte welkom.

We willen graag voldoen aan de vraag om het recreatie bad langer open te houden. Ook dit zal alleen lukken met voldoende medewerkers. Vraag binnen je groep wie er mee wil helpen dit te realiseren.

Vanaf 15 september 2016 kan je via de site http://splash.scoutinghaarlem.nl jouw groep ingeschreven worden door aanmelding van de contactpersoon. Vervolgens kunnen de teams en bevers voor dit jaar worden ingeschreven. Voor de Bever Spetterfestijn kan eventueel een apart contactpersoon opgegeven worden. Het opgeven van de teams kan tot uiterlijk zondag 16 oktober 18.00. Hierna zal het wedstrijdschema gemaakt worden en worden ook de precieze tijden bekend gemaakt waarop de teams zullen zwemmen.

Voorkom teleurstelling en schrijf op tijd in!

Mocht je nog vragen hebben, mail of bel ons dan.

Groet,
Het Splash team!

Uitslagen en foto's online.

De tijd gaat snel.

Het is alweer een mand geleden dat we de Splash hebben gezwommen. Ondertussen staan de uitslagen en foto's al wel online, maar is dit nog niet doorgegeven.

Dus hierbij!

Veel plezier met het kijken van de foto's!

Sponsornieuws

We hebben een nieuwe sponsor voor de Splash.

NewYork Pizza zal de medewerkers voorzien van een maaltijd tijdens de Splash! Krijg jij ook honger van het zwemmen? Zij bezorgen de bestelling in het zwembad!

News Images: newyorkpizza.png

Vanaf nu kan je je teams aanmelden voor de Splash!

Meld je eerst aan als contactpersoon. Hierna krijg je een wachtwoord toegestuurd per email en kan je inlogggen en de teams aanmelden.

Sponsors Gezocht!
!!Sponsors gezocht!!

Omdat de kosten voor de organisatie van de Splash ieder jaar weer stijgen en we de activiteit zo betaalbaar mogelijk willen houden voor de deelnemende groepen en haar leden, zijn we altijd op zoek naar sponsors. Heb je zelf een bedrijf of ben je werkzaam bij een bedrijf die De Splash wil sponsoren door middel van een link op de site, een vlag in het zwembad of misschien een advertentie in het programma boekje.

Vraag dan naar de mogelijkheden bij de organisatie.